top of page
PEFT

1st LEAGUE 19.10.2024

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η αγωνιστική της εφετινής λίγκας που διοργανώνει η Πανελλήνια ένωση φίλων τοιχοσφαίρισης και στην οποία συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από Πάτρα, Ρόδο, Κρήτη και φυσικά Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα γίναμε μάρτυρες πολλών ωραίων και συναρπαστικών αγώνων μεταξύ ισάξιων αντιπάλων εκ των οποίων πολλά είναι νέα παιδιά, φερέλπιδες για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού σκουός ενόψει της Ολυμπιάδας του 2028. Αξιοσημείωτη επίσης είναι η συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδος, κατά τα παρελθόντα έτη, διεθνούς με τα χρώματα της γαλανόλευκης Ελληνοαυστραλού Harry Londy καθώς και του διεθνούς αθλητή νούμερο 2 στην Ελλάδα Λεωνίδα Μπενοβία.

Οι εν λόγω αθλητές προσθέτουν αξία με τις αγωνιστικές τους ικανότητες αλλά και το ήθος, τον σεβασμό και την συμπεριφορά που επιδεικνύουν και που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα νεότερα παιδιά.

Οι συμμετοχές των νεότερων αθλητών μας όπως οι Μαράκης, Δελάκης, Κασαπάκης, Μενεξελής, Φάνης Ανδρικόπουλος, Αγγέλος Κομινάτος, Κουλουρίδης, Νικόλας Ανδρικόπουλος, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Γασπαρινάτου, Γκιθκοπούλου, και Κονταξή συνθέτουν μια ομάδα από νέα παιδιά που γέμισαν τα courts με ενθουσιασμό, αδρεναλίνη και πάθος εικόνα που δημιουργεί αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Λίγκα συμπληρώνεται και από μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες που με επιμονή στηρίζουν για μια ακόμη φορά τη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλει το Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Τ και τους οποίους ευχαριστούμε ειλικρινά.

Ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί εκ νέου ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Π.Ε.Φ.Τ.

Ραντεβού στα courts σύντομα!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ της Π.Ε.Φ.Τ



Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και τους βαθμούς που απόκτησε ο κάθε αθλητής












video:












34 views

Comments


bottom of page