Πέσανε οι Μάσκες

By
Updated: Φεβρουάριος 5, 2014

Πέσανε οι μάσκες

Η κάστα των συνεργειατζήδων ξαναχτύπησε. Μεθοδεύσεις, παγανιστικές τελετές και προφανώς χαμηλά ελατήρια.
Με μόνο και αποκλειστικό σκοπό την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ενός μέλους τους, το γνωστό λόμπυ των συνεργειατζήδων ξαναχτύπησε.
Κατέφυγαν μάλιστα, άκουσον-άκουσον, σε τελετές βγαλμένες από τα πλέον ζοφερά υπόγεια στέκια. Πρώτα προσφέρθηκαν να «παίξουν» με τον απονήρευτο αθλητή ένα παιχνίδι «προπόνησης» πριν το Πανελλήνιο με δύο συνεργειατζήδες.
Πού να ήξερε όμως ο δύσμοιρος και τίμιος αυτός αθλητής ότι όλα αυτά ήταν μέρος του σατανιστικού σχεδίου τους, καλά οργανωμένο από τους ειδικούς των υπογείων, για να τραυματιστεί ο τίμιος αθλητής…
Συνέπεια της «προπόνησης» ήταν να γυρίσει το τίμιο πόδι του τίμιου αθλητή και τώρα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αντίπαλο τον τρίτο συνεργειατζή. Κύκλοι προσκείμενοι στον τίμιο αθλητή μάς πληροφορούν ότι σκέφτηκε να υποβάλλει ένσταση στην Οργανωτική Επιτροπή αλλά φοβήθηκε τις συνέπειες της αδίσταχτης κάστας. Ευχόμαστε από καρδιάς στον τίμιο αθλητή να βγει τουλάχιστον ζωντανός από αυτήν του την περιπέτεια.

Κύκλοι προσκείμενοι