Εσωτερικό τουρνουά Holmes

By
Updated: Οκτώβριος 23, 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά του Holmes! Με διάχυτο το συναίσθημα χαράς και διάθεσης για σκουός διεξήχθησαν πολλοί και συναρπαστικός αγώνες σε 2 κατηγορίες ανδρών και μια γυναικών. Στη πρώτη κατηγορία τη 1η θέση κατέκτησε ο Νίκος Συμεωνίδης ο οποίος με δυσκολία κέρδισε στον ημιτελικό 3-1 τον Ομάρ Αφιφι που σημειωτέον έδειξε σε όλο το τουρνουά το αστείρευτο αιγυπτιακό του ταλέντο καθώς και την ασύλληπτη για τα ελληνικά δεδομένα μπαλιά του.

Στο μεγάλο τελικό ο Νίκος έκαμψε για πρώτη φορά την αντίσταση της αλεπούς των γηπέδων Γιώργου Βαφάκου με σκορ 3-0 (12-10, 12-10, 11-9)! Στο μικρο τελικό επικράτησε ο Ομάρ 3-1 του Κονταρούδη!

Το plate κατέκτησε ο Αλφρέδος Κουτσολιοτσος που επικράτησε του mvp του τουρνουά Νικόλα Καλογήρου που έκανε την έκπληξη να κερδίσει τον φορμαρισμένοι και πάντα επικίνδυνο Αλέξανδρο Καρυδάκη!

Στις γυναίκες τη μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα έστεψε με μια ακόμη πρωτιά η πρωταθλήτρια μας Ζέτα Τζαμαλούκα που επικράτησε της φιλότιμης και αγωνιστικής Αννίτας Λαδάκη 3-0!

Τη Β κατηγορία κέρδισε ο νεαρός κ ανερχόμενος Ξυνογαλας 3-1 τον έμπειρο Ντομπριν Μποτεβ!

Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Holmes place αλλά και τον αστείρευτο για την οργανωτικότητα και προγραμματισμό coach Amanat!!! Και είς άλλα με υγεία κόντρα σε όσους θέλουν να καταστρέφουν αντί να χτίζουν γέφυρες!!