ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ

By
Updated: Σεπτέμβριος 19, 2017

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Η ΠΕΦΤ έχοντας υπόψη:

  1. Το καταστατικό σύστασης του σωματείου (Με αριθμό 31/2014 Απόφαση Ειρηνοδικείου Αθηνών) και συγκεκριμένα τα Άρθρα 5 και 7,
  2. Το Εγχειρίδιο ΠΕΦΤ 2016-2017, παρ. 2.13 περί δεοντολογίας,
  3. Την ανάγκη διαφύλαξης των επιδιώξεων, των σκοπών και των συμφερόντων του σωματείου,

                                                                ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  1. Την προσωρινή και ενός έτους αποβολή του ΠΕΤΡΟΥ ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ, μέλος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΕΦΤ), λόγω παρακοής του, καθώς υποδαυλίζει τα συμφέροντα της ΠΕΦΤ συνεχώς και αδιαλείπτως, τόσο σε κατά ιδίαν συζητήσεις όσο και σε κοινωνικά δίκτυα.
  2. Το μέλος της ΠΕΦΤ, κ. Πέτρος Τζαμαλούκας, έχει το δικαίωμα προσφυγής, κατά της παρούσας απόφασης, στην επόμενη Γενική Συνέλευση του σωματείου.

 Η απόφαση αυτή αφορά την ιδιότητα μέλους της ΠΕΦΤ του κου Τζαμαλούκα και όχι τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε ανοικτή δραστηριότητα του συλλόγου στην      οποία μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης (όπως για άλλη μια φορά δηλώνει συκοφαντώντας ο ίδιος την ΠΕΦΤ).

Τέλος θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι όπως σε κάθε σωματείο, ο οικονομικός απολογισμός γίνεται στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στην ετήσια Γενική Συνέλευση και είναι ανοικτός σε όλα τα μέλη του, όπως και έγινε στη Γενική Συνέλευση του Μαϊου.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στα μέλη μας καλή αγωνιστική και αθλητική περίοδο

Το ΔΣ της ΠΕΦΤ