1ο Τουρνουά Ladder – Rhodes Squash Club-

By
Updated: Δεκέμβριος 2, 2014

Αγαπητά μέλη του Rhodes Squash Club,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη του 1ου Τουρνουά Ladder του ομίλου μας. Στο Ladder θα συμπεριληφθούν αυτομάτως όλα τα μέλη του ομίλου μας, με βάση την πανελλήνια κατάταξη τους. Εάν δεν είναι στην κατάταξη θα μπουν με κλήρωση στις υπόλοιπες θέσεις του ladder. Το τουρνουά γίνεται με σκοπό τη δραστηριοποίηση των μελών μας και την γνωριμία μεταξύ νέων και παλιών παιχτών, καθώς και την δημιουργία ενός υγιή ανταγωνισμού. Από την 1η Δεκεμβρίου 2014 θα υπάρχει αναρτημένο το ταμπλό του ladder στα γήπεδα του Sheraton αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook.
Κανονισμοί του Ladder
Κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να προσκαλέσει σε αγώνα έναν από τους δύο αθλητές που βρίσκονται δύο (2) θέσεις υψηλότερα στον πίνακα κατάταξης .Σε περίπτωση νίκης καταλαμβάνει τη θέση του καλούμενου αθλητή που νίκησαν . Σε περίπτωση ήττας οι θέσεις στον πίνακα κατάταξης μένουν ως είχαν.
Ο παίχτης που προκαλείται σε αγώνα είναι υποχρεωμένος ΑΜΕΣΑ να δώσει απάντηση και σε περίπτωση που είναι θετική, να ορίσει σε συνεννόηση με τον αντίπαλό του ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, μέσα σε διάστημα που δεν θα υπερβαίνει την μια (1) εβδομάδα. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική, ο παίκτης που “προσκλήθηκε” χάνει τη θέση του από τον παίκτη που τον “προσκάλεσε”.(Σε περίπτωση που κάποιος παίχτης έχει ήδη προσκληθεί και δεχτεί και δεύτερη πρόκληση, μπορεί να αναβάλει την δεύτερη για την επομένη εβδομάδα.)
Ο αθλητής ο οποίος προσκαλεί , είναι υποχρεωμένος να κλείνει το γήπεδο και ενημερώνει τους εκ μέρους του Ομίλου υπευθύνους της διοργάνωσης για την ώρα και ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
Αθλητής ο οποίος δεν έχει προσκαλέσει άλλο αθλητή για αγώνα εντός διαστήματος δυο εβδομάδων , τότε αυτός θα κατεβαίνει δύο (2) θέσεις στην κατάταξη (αυτό δεν ισχύει για τους δυο πρώτους στον πίνακα κατάταξης).Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση μη εμφάνισης σε κανονισμένο αγώνα.
Ένας παίκτης σε περίπτωση τραυματισμού ή κάποιου κωλύματος (αρρώστια, επαγγελματικά, κτλ) μπορεί να “παγώσει” τη θέση του μέχρι 15 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα δε μπορεί ούτε να “προσκληθεί” ούτε να “προσκαλέσει”.
Μετά το τέλος του αγώνα , ο νικητής υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα τους υπεύθυνους για το αποτέλεσμα του αγώνα .Νικητής είναι αυτός που θα κερδίσει τρία (3) νικηφόρα σετ (best of 5 games)
Αθλητές οι οποίοι έχουν ήδη αγωνιστεί μεταξύ τους , έχουν το δικαίωμα να προσκαλέσουν και πάλι τον ίδιο αθλητή μετά την παρέλευση 15 ημερών .
Νέα μέλη που επιθυμούν να υποβάλλουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Ladder τοποθετούνται στην τελευταία βαθμίδα του πίνακα κατάταξης.
Κάθε άλλο θέμα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του πρωταθλήματος Ladder και δεν προβλέπεται από τον υπάρχοντα κανονισμό ,θα επιλύεται από τους υπεύθυνους Ladder.
να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή στο ladder είναι δωρεάν και δεν απαιτεί κάποιο οικονομικό αντίτιμο.
Υπεύθυνοι διοργάνωσης εκ μέρους του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης
Πίτσος Δημητρης, 6951928905
Τομαζου Αννα, 6948584048

πηγή: Rhodos Squash Club

 

Ladder1 Ladder2

Ladder3