Σεμινάριο Διαιτησίας – Εκδήλωση ενδιαφέροντος

By
Updated: Φεβρουάριος 26, 2016

Η ΠΕΦΤ, στα πλαίσια της οργάνωσης και δημιουργίας ενός σώματος διαιτητών και αξιολογητών, ζήτησε από το Διονύση Πετρόπουλο, πιστοποιημένο Εθνικό διαιτητή – αξιολογητή από την ESF, να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης διαιτητών, προκειμένου να το υλοποιήσουμε.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΠΕΤΡΌΠΟΥΛΟΥ

 

Αγαπητοί δόκιμοι διαιτητές,

Το επόμενο σεμινάριο διαιτησίας αγώνων squash θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στο Aquaforum, το Σάββατο 19/3 11:00-13:00, με την ευκαιρία των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Λήγκας ΠΕΦΤ και ύστερα από σχετική πρόσκληση του διοργανωτή.

Το σεμινάριο βασίζεται στη σειρά αντίστοιχων που έχουν καθιερωθεί σε όλα τα βαθμολογούμενα tournaments (όπου υπάρχει αντίστοιχη πρόσκληση από τον διοργανωτή και διάθεση κατάλληλου χώρου) και περιλαμβάνει τις ενότητες:

  • Καθήκοντα διαιτητή
  • Τι λέει – τι δεν λέει
  • Τήρηση χρόνου
  • Ασθένεια – Αιμορραγία
  • Τραυματισμός – Σύγκρουση
  • Κώδικας συμπεριφοράς

Ας σημειωθεί ότι η επιτυχής παρακολούθηση του σεμιναρίου αποτελεί προϋπόθεση για την αναβάθμιση δόκιμου διαιτητή σε Διαιτητή αγώνων (Tournament Referee) ακολουθούμενη από επιτυχή αξιολόγηση, όπως προβλέπεται στο –συνημμένο- πρόγραμμα Ελληνικής διαιτησίας Squash.

 

Παρακαλώ, δηλώστε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης μέχρι την Τετάρτη 16/3 στο dionissis_petropoulos@kalandranis.gr

Ευχαριστώ

Διονύσης Πετρόπουλος

Εθνικός Διαιτητής squash – ESF

Εθνικός Αξιολογητής squash – ESF

Download (ekdilosi-endiaferontos-gia-diaitisia-squash.docx, 13KB)

Download (Elliniki-diaitisia-Action-plan-3.pdf, 110KB)